Eksempler på, hvorfor dit kørekort er mere værdifuldt for dig end alt andet i din pung

  0
  271
  Køreskole Brøndby

  Det har flere fordele at have dit kørekort på dig hele tiden, og mange af dem tænker folk ikke over, medmindre de bliver stoppet og bedt om at vise det. Tag et kig på de vigtigste grunde til, at Køreskole Brøndby mener, at dit kørekort er mere værdifuldt end alt andet i din pung.

  Det beviser, at du er kvalificeret til at føre et motorkøretøj på offentlig vej med kørekort.

  En af de vigtigste er at bevise over for politiet, at du er den, du siger, du er, og at du har ret til at køre bil. Det er almindeligt kendt, at hvis en politibetjent beder om at se dit kørekort, og du ikke har det på dig, vil du blive ramt af en klækkelig bøde. Du kan ikke lovligt køre på offentlig vej, hvis du ikke har dit kørekort på dig.

  Dit kørekort er også din lovlige identifikation.

  Desværre er vores land fyldt med svindel og identitetstyveri, så det er et almindeligt krav at bevise din identifikation. Derudover kræves der legitimation, når du ansøger om en bankkonto, et lån, en statslig ydelse eller endda går ind i en sikret bygning. Embedsmænd kan nemt bekræfte identiteten af den person, der fremviser et gyldigt kørekort, ved at sammenligne billedet på kørekortet med den pågældende person.

  Hjælp til bortkomne og fundne genstande

  Det er den værste følelse nogensinde, når du forvilder din pung eller telefon væk. Og nu skal du tage en halv dag fri fra arbejde for at søge om et nyt Kørekort oven i at skulle søge om en hel masse nye kort, fordi du har mistet alle dine visitkort. Værst!!! Men hvis din pung bliver tabt og fundet af en god samaritaner, vil denne person kunne lære dit navn at kende og forsøge at finde dig på andre måder, herunder via sociale medier som Facebook.

  Komplicerede trafiksituationer

  I tilfælde af en ulykke er det en meget dårlig situation at være i, hvis du ikke har dit kørekort på dig. Hvis du skal indgive et erstatningskrav til dit forsikringsselskab eller den anden part, kan det påvirke resultatet af din sag. Gør ikke tingene sværere for dig selv, hvis du er involveret i en ulykke, ved at glemme at medbringe dit kørekort.

  Køb af tobak og alkohol 

  Hvis du har planer om at erhverve noget af det førnævnte, må du hellere have dit gyldige statslige ID ved hånden. Når kunder forsøger at købe aldersbegrænsede stoffer, forventes det, at kassemedarbejderne kun kan bekræfte deres alder ved hjælp af gyldigt statsligt udstedt kørekort.

  I tilfælde af en ulykke vil ambulancefolk hurtigt og nemt kunne fastslå, hvem du er, takket være dit kørekort.

  Ambulanceredderne vil lede efter dit Kørekort i din pung, hvis du har været ude for en alvorlig ulykke (ikke blot en bilulykke) og ikke er i stand til at kommunikere med dem. Det vil også gøre det lettere for hospitalet at kontakte dine kære og informere dem om ulykken og den pleje, du har fået.